Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd en het aantal stuks dat wij nog in voorraad hebben. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Helaas is het bij ons niet mogelijk om uw aankoop te retourneren. U heeft namelijk geen recht van ontbinding bij een consumentenkoop betreffende de levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, conform artikel 6:230p onderdeel f sub 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht voor een product dat onder de hygiëne-uitzondering valt en waarvan de verzegeling is verbroken dan kunnen wij helaas het artikel niet retour nemen. Is het artikel nog ongebruikt in de orginele verpakking en is deze niet opengemaakt? Dan is retourneren wel mogelijk. Wij zullen u verder informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere afhandeling wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling ons per e-mail laat weten dat u de bestelling wenst te retourneren. Retourkosten komen altijd voor eigen rekening.